Hőszigetelés kivitelezése és kereskedelme garanciával

Tisztelt Kivitelező, Kereskedő!

Cégünk ezúttal lehetőséget kínál kereskedőknek és kivitelezőknek a teljes általunk forgalmazott építőanyagokból való megvásárláshoz KEDVEZŐBB áron. A kedvezmények elbírálása személyes és telefonos úton való megkeresés után lesz meghatározva, melyet az éves vásárlások után tovább lehet növelni!

Udvarias, gyors kiszolgálás: cégünk nagy termékválasztéka mellett folyamatos, gyors kiszállítást is tud vállalni, akár egy napon belül.

Rugalmas árufoglalás és áruösszekészítés: a rendelések leadhatók telefonon és e-mailen illetve webáruházunkon keresztül. Azokat a partnereink megérkezéséig munkatársaink összekészítik, igény szerint félreteszik és fenntartják. (egy napon belül ki is szállítjuk)

Házhozszállítás:

Távolság BUDAPEST-től

Értékhatár alatt lévő kiszállítási költség

Ingyenes kiszállítás minimális értéke

Budapest

5 ezer Ft

20 ezer Ft

0-50 km

60 Ft/km

80 ezer Ft

50-100 km

Az üzemanyagköltség fele!

60 ft/km

150 ezer Ft

100-150

230 ezer Ft

150-200

350 ezer Ft

200-250

480 ezer Ft

300-

600 ezer Ft

Évi 10 milliós forgalom felett 1000 km-nyi kiszállítást adunk ajándékba!

Tájékoztatás: 5%-ot meghaladó árváltozás esetén SMS-ben, e-mailben pedig minden esetben tájékoztatjuk ügyfeleink árváltozásainkról! Új termék, vagy akció esetén is értesítést, folyamatos tájékoztatást adunk!

Garancia: Termékeinkre a gyár által kiszabott garanciát biztosítjuk, hőszigetelő termékeinkre pedig rendszergarancia érvényes!

 Partneroktatások szervezése: Azoknak a partnereinknek, akik elsőnek dolgoznak az adott termékkel és igénylik, szívesen szervezünk gyárlátogatást, oktatást az adott termékről! Minimális létszám 10-15 fő, akár több brigádból (vállalkozásból) is lehetséges).