Hőszigetelés kivitelezése és kereskedelme garanciával

HŐSZIGETELÉS

A szigetelés egy kabáthoz hasonlítható, megvéd minket a hidegtől. Feladata, hogy megakadályozza a hőáramlást, télen a belső meleg, nyáron pedig a belső, hűvösebb levegő kiáramlását.

Ezek mellett számos előnnyel bír:
Fontos tulajdonsága, hogy energiát takarítunk meg, a költségeket akár 30-40%- kal is csökkenthetjük. Mivel kevesebb energiát fogyasztunk, így a fogyóban lévő kőolaj- és földgázkészlettel takarékoskodhatunk, nem beszélve arról, hogy már az árak is az egekben járnak. A kevesebb energiafelhasználás környezetkímélő hatású, mivel kevesebb káros anyagot juttatunk a levegőbe azáltal, hogy kevesebbet fűtünk. 
 
 
Szigeteléssel megelőzzük a belső falakon fellépő gombásodást, penészedést, valamint a nedvesség falba jutását, megszüntethetők a hőhidak. Ha az esővíz vagy akár az olvadt hó a fal szerkezetébe kerül, jelentősen megrövidíti épületünk élettartamát. A szigetelőanyag nem engedi át a vizet, nedvességet, ennek ellenére a fal kis mértékben lélegezni, szellőzni tud. A hőszigetelés nyáron kifizetődőbb, mert míg nyáron 1°C-ot csökkentjük a hőmérsékletet, háromszor annyi energiát használunk fel hozzá, mint télen 1°C fűtésére. Az utóbbi években szinte elengedhetetlen a hőszigetelés. A ráfordított pénzösszeg rövid időn belül megtérül.