Hőszigetelés kivitelezése és kereskedelme garanciával

Külső hőszigetelés

A falszerkezet külső részének szigetelése napjainkban egyre elterjedtebb, hasznos és mindenekelőtt hamar megtérülő megoldás. Az épület úgyn

 

evezett beburkolása nemcsak a csapadék beszivárgásától óvja a falat, hanem a hőmérséklet ki-be áramlását is megakadályozza, de ezek mellett számos előnyt tulajdoníthatunk ennek a szigetelésmódnak. Ez belső hőszigeteléssel egészíthető ki, ami még jobban véd, de ezt sok szakember feleslegesnek tartja. Külső szigetelés esetén a fal hőtároló-képessége ki van használva, így megfelelő hőt biztosít az adott helyiségekben, valamint a falakban lévő csövek élettartamát is meghosszabbítják. Megakadályozza a hőhidak kialakulását, ezzel együtt a penészedés is elkerülhető. A szigetelés hatékonysága rövid időn belül is észrevehető, mivel jelentős mértékben csökkennek a fűtési illetve hűtési költségek, így megtérül annak ára.

A szigetelőanyag többféle típusát és vastagságát forgalmazzák a piacon, így lehetőség van az épülethez és pénztárcánkhoz megfelelőt választani. Ebben érdemes szakember tanácsát kérni.